y Ulepšaće vam dan - Valentinova haljina sa notama - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Ulepšaće vam dan - Valentinova haljina sa notama

by - 6:30 PM

Pripremila: Aleksandra Gavrilović

Poznatiji u svetu po svom imenu Valentino, ovaj svetski priznati modni dizajner još jednom je oduševio posetioce Pariske nedelje mode.

Preuzeto sa interneta

Njegove haljine, koje su manekenke prošetale pariskom modnom pistom, odisale su jednostavnošću, a neobični detalji poput muzičkih nota, oslikanih portreta i perja, odaju lični pečat, koji je jedinstven i oslikava upravo Valentinov modni karakter.

Jednom prilikom ovaj poznati italijanski dizajner je izjavio kako je tajna njegovog uspeha jednostavna: on zna šta žene žele, a to je da budu lepe. To je upravo ono čime se Valentino vodio a verovatno i danas vodi, kada dizajnira svoje nove kolekcije.
Preuzeto sa interneta
Vrlo brzo je postao prepoznatljiv javnosti, a mene je gledajući fotografije njegove poslednje revije u Parizu, gde je prikazao svoju najnoviju prolećnu/letnju kolekciju, fascinirala neobična, a u isto vreme potpuno jednostavna bela haljina koju krase muzičke note. 

Preuzeto sa interneta
Odmah nakon Pariske nedelje mode, ovu čarobnu haljinu crvenim tepihom, tokom dodele Gremi nagrada, prošetala je poznata američka pevačica Keti Peri, a sudeći po naslovima u medijima, javnost je bila fascinirana ovako unikatnim odevnim predmetom.

Vodeći se time, ova „muzička“ haljina će uskoro biti u ormanima poznatih muzičkih zvezda, ali i ljubitelja Valentinovih kreacija.

You May Also Like

0 comments