y Slavimo PRVI rodjendan! - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Slavimo PRVI rodjendan!

by - 7:02 PM
Dragi čitaoci, i vi što ste samo svratili,


Na današnji datum 17.01., pre tačno godinu dana, pojavio se prvi broj Anita Mei magazina! A ovako je izgledala naslovnica prvog broja...
17.01.2013.
Godinu dana kasnije, svašta se toga promenilo. Svaki broj su pratile razne prepreke, nezgode i neprilike koje smo sa više ili manje uspeha rešavale. Menjali su se saradnici, tim se povećao, upoznali smo divne ljude i saznali mnoge stvari koje pre ovoga nismo znali. Sazrevali smo sa vama i uz pomoć upravo vaših komentara, mailova, poruka, kritika i pohvala. Zadržali smo ono što vam se najviše svidelo - cice naslovnice.

Dosta priče o nama, hajde da vidimo šta smo vam spremili.  
Želimo da proslavimo rodjendan sa vama 
 i da  vas nagradimo što ste sa nama i što nas pratite, kritikujete, hvalite, delite, pričate, sarađujete, volite.


Prvi deo je nagradna igra koju vas očekuje u nedelju. Sve što trebate uraditi je da se pojavite na našoj facebook fan strani u nedelju u 17.10h (pet sati i deset minuta posle podne) i tačno odgovorite na naše nagradno pitanje i da budete prvi u tome.
Pomoć: prelistajte dobro naš četvrti broj i pogledajte naše galerije. ;)


Drugi deo je nagradna igra drugačijeg tipa. O čemu se radi?
Uredite rubriku "Kreativnost u kući" u šestom broju! Želimo da vidimo vašu kreativnost dok se stvara i još povrh svega, želimo da je objavimo u našem šestom broju! Sve što trebate da uradite je da podelite (share) naš post na svom facebook profilu i pošaljete na naš e-mail:  

anitamei.magazin@gmail.com
ukupno 5 (pet) fotografija (1 fotografija svih predmeta koji su potrebni za izradu - START, 1 fotografija gotove kreativnosti - CILJ i 3 fotografije samog rada) i MS Word dokument u kome ćete napisati šta je potrebno za izradu (sastojci) i tok izrade. Poput recepta, da bi i drugi znali kako da urade. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte i pogledajte u našim prethodnim brojevima šta smo sve koristili za rubriku "Kreativnost u kući".

A kako ćemo odlučiti ko je pobednik? Nećemo mi, već opet vi! 
Mi ćemo napraviti album na našoj facebook fan strani sa nazivom: Prvi rodjedan - "Kreativnost u kući" i postavljati slike vaših gotovih radova. Slika i autor koji bude imao najviše like-ova će biti naš specijalni gost u šestom broju. Primanje radova će trajati tačno deset dana. Dakle, možete slati već danas a konačno zaključavanje albuma će biti u sledeću nedelju 26.01.2014. u 17.10h. Posle toga sledi tri dana glasanja - like-ovanja.


primer iz našeg trećeg broja
Želimo vam puno uspeha, a nama puno vaših zanimljivih radova.

You May Also Like

12 comments