y Sa Karlom u supermarket - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Sa Karlom u supermarket

by - 6:55 PM

Pripremila: Aleksandra Gavrilović









Kao i svakog ponedeljka predstavljamo vam kreativne aspekte mode. Da li su obične revije prevaziđene ili su postale - obične? JoÅ¡ jedna neobična revija jednog slavnog dizajnera Karla Legerfelda, koji je svoju “modnu pistu” pretvorio u supemarket.

Fotografija preuzeta sa sajta metro.co.uk

Vrhunska moda ima ograničen rok trajanja ovih dana, pa je ovaj čuveni modni dizajner rešio da se poigra sa srcima potrošača i svoju koleciju jesen- zima predstavi u ranim jutrarnjim časovima u jednom francuskom supermarketu.



Fotografija preuzeta sa sajta metro.co.uk

Police sa brojnim namernicama, kućnom hemijom, statkišima i kozmetikom, krasile su ovu potpuno neobičnu modnu pistu kojom su nesmetano hodale manekenke u novim modnim predmetima Legerfelda.

Osamdesetogodišnji dizajner je slučajnoj publici pokazao svoju kolekciju pletenih patika, vrećastih pantalona i neobično dizajniranih helanki. Slučajni prolaznici su bili pomalo u čudu, dok su sa druge strane na reviju bile pozvane brojne poznate ličnosti, od glumica i glumaca pa sve do poznatih modnih dizajnera.

Fotografija preuzeta sa sajta metro.co.uk

Kao dizajner, koji voli da odskače od ostalih, ovo je ipak jedna od najboljih ideja za „modnu pistu“ koju je Karl mogao da osmisli.

S obzirom da je odlično prihvaćena od publike, ko zna šta će ovoj čuvenom kreatoru sledeće da padne na pamet. Da li će modne piste ostati i dalje tradicionalnog izgleda, ili će i drugi kreatori svoje modne predmete predstavljati na potpuno drugačiji način, ostaje da vidimo. Budite sigurni, da ćemo čim se desi tako nešto, da vam prenesemo naše utiske.

Fotografija preuzeta sa sajta metro.co.uk
Fotografija preuzeta sa sajta metro.co.uk
Ostale fotografje moÅŸete pogledati na sajtu metro.co.uk

You May Also Like

0 comments