y Dodela oskara - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Dodela oskara

by - 6:08 PM

Pripremila: Aleksandra Gavrilović
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Najveća noć šoubiznisa poznatija kao dodela Oskara, može se reći da je zapravo najveća modna revija različitih modnih dizajnera. Ukoliko ste imali prilike da pogledate sinoćnu ceremoniju verujem da ste i vi bili oduševljeni spektakularnim haljinama u kojima su holivudske glumice prošetale crvenim tepihom.
 
Preuzeto sa interneta
 
Za početak ćemo spomenuti „pobedničku haljinu“, zapravo haljina glumice Kejt Blanšet koja je dobila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu „Nesrećna Džasmin”. Kejt je na ovogodišnjoj dodeli sreću donela Armanijeva haljina kratkih rukava, sa perlama koje su krasile ovaj modni predmet.
 
Preuzeto sa interneta

Lupita Njong'o, koja je dobila oskara za sporednu glumicu u filmu „12 godina ropstva”, nosila je jednostavnu, dugačku Prada haljinu. Glumica Dženifer Lorens, prošlogodišnja oskarovka, zatražila je od modne kuće Dior da joj sašiju prelepu crvenu haljinu koja je istakla njenu figuru.
 
 
 
 
Anđelina Džoli je ove godine prošetala crvenim tepihom u predivnom i elegantnoj haljini modnog kreatora sa kojim smo vas već upoznale, a reč je o Elie Saabu, dok je njen suprug Bred Pit nosio odelo Tom Forda.
 
 

En Hatovej je nosila Gučijevu crnu dugu haljinu sa srebrnim ukrasnim detaljima, dok je holivudska zvezda Sandra Bulok ove godina bila u fenomenalnoj haljini čuvenog kreatora Aleksandra Mekvina. Ejmi Adams je prošetala još jednu Gučijevu teget dugačku haljinu, dok je Džujila Roberts nosila haljinu modne kuće Živanši (Givenchy).
 
 
 
 
 
 
 
Ceremoniju dodele Oskara upotpunila je fenomenalna Šerliz Teron u Diorovoj haljini, dok je Penelope Kruz izgledala predivno u roze haljini sa jednim ramenom, inače kreacija modne kuće Giambattista Valli.
 
 
 
*Sve slike su preuzete sa interneta

 

You May Also Like

0 comments