y Dodela oskara - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Dodela oskara

by - 6:08 PM

Pripremila: Aleksandra Gavrilović
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Najveća noć Å¡oubiznisa poznatija kao dodela Oskara, moÅŸe se reći da je zapravo najveća modna revija različitih modnih dizajnera. Ukoliko ste imali prilike da pogledate sinoćnu ceremoniju verujem da ste i vi bili oduÅ¡evljeni spektakularnim haljinama u kojima su holivudske glumice proÅ¡etale crvenim tepihom.
 
Preuzeto sa interneta
 
Za početak ćemo spomenuti „pobedničku haljinu“, zapravo haljina glumice Kejt BlanÅ¡et koja je dobila Oskara za najbolju glavnu ÅŸensku ulogu u filmu „Nesrećna DÅŸasmin”. Kejt je na ovogodiÅ¡njoj dodeli sreću donela Armanijeva haljina kratkih rukava, sa perlama koje su krasile ovaj modni predmet.
 
Preuzeto sa interneta

Lupita Njong'o, koja je dobila oskara za sporednu glumicu u filmu „12 godina ropstva”, nosila je jednostavnu, dugačku Prada haljinu. Glumica DÅŸenifer Lorens, proÅ¡logodiÅ¡nja oskarovka, zatraÅŸila je od modne kuće Dior da joj saÅ¡iju prelepu crvenu haljinu koja je istakla njenu figuru.
 
 
 
 
Anđelina DÅŸoli je ove godine proÅ¡etala crvenim tepihom u predivnom i elegantnoj haljini modnog kreatora sa kojim smo vas već upoznale, a reč je o Elie Saabu, dok je njen suprug Bred Pit nosio odelo Tom Forda.
 
 

En Hatovej je nosila Gučijevu crnu dugu haljinu sa srebrnim ukrasnim detaljima, dok je holivudska zvezda Sandra Bulok ove godina bila u fenomenalnoj haljini čuvenog kreatora Aleksandra Mekvina. Ejmi Adams je proÅ¡etala joÅ¡ jednu Gučijevu teget dugačku haljinu, dok je DÅŸujila Roberts nosila haljinu modne kuće ÅœivanÅ¡i (Givenchy).
 
 
 
 
 
 
 
Ceremoniju dodele Oskara upotpunila je fenomenalna Šerliz Teron u Diorovoj haljini, dok je Penelope Kruz izgledala predivno u roze haljini sa jednim ramenom, inače kreacija modne kuće Giambattista Valli.
 
 
 
*Sve slike su preuzete sa interneta

 

You May Also Like

0 comments