y Mistični kreativac u AM kući - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Mistični kreativac u AM kući

by - 8:59 PM



Da li ste znali da u četvrtom broju krativnost u kući je radila osoba koja nije deo Anita Mei tima? Vrtite negativno glavom, zar ne?

  
Rubrika "Kreativnost u kući"


A zašto nigde nije navedeno, pitate se? Odgovor je:


Dotična ženska osoba koja je želela podeliti svoju kreativnost sa vama, dragi čitaoci, je skromna trudnica koja kreativnošću ispunjava svoje trudničke dane. Zna da je čeka “puno radno vreme” kada beba dođe na svet i zato želi ostati povremeni anonimni kreativac koji će se pojaviti kada nešto novo osmisli ili napravi, bez presinga vremena i rokova, u pratnji svog vernog fotoaparata.

Ako među vama ima kreativaca koji bi voleli da podele sa ostalim čitaocima Anita Mei magazina nešto originalno, kreativno i novo, slobodno nam se javite na mail:


anitamei.magazin@gmail.com


ili u facebook inbox:




i pošaljite nam fotografiju završenog proizvoda. Jedini uslov je da fotografije koje želite da mi objavimo budu jasne i kvalitetne (ne trebaju biti profesionalne, ali da zadovoljavaju osnovne kriterijume – fotografisane fotoaparatom).

Ukoliko želite, potpišite se punim imenom i prezimenom ili samo nadimkom. Najinteresantnije radove ćemo objaviti u našim narednim brojevima Anita Mei magazina.




Hajde! Šta čekate? Bacite se na kreativnu zabavu.


Sa nestrpljenjem očekujemo vaše radove!

You May Also Like

0 comments