y Vizuelni svet Dries Van Notena - Anita Mei magazin o krojenju i sivenju

Vizuelni svet Dries Van Notena

by - 7:40 PM

piše: Aleksandra Gavrilović


Anita Mei vas danas vodi u obilazak izloga belgijskog kreatora Dries Van Notena, čiji smo ÅŸivot i kreativno umeće prikazali u trećem broju


    TraÅŸeći neku anegdotu i zanimljivost iz ÅŸivota ovog kreatora, naiÅ¡le smo na nama neuobičajne i originalne fotografije izloga jedne od Driesovih radnji. 



   Ovakav izlog sigurno niste imali prilike da vidite kod nas, Å¡to nas je dodatno inspirisalo da sa vama podelimo vizuelni svet ovog mladog modnog kreatora. Imali ste prilike da pročitate u naÅ¡em trećem broju Driesove početke, koga je porodica uvela u svet mode. Ugledajući se na dedu, koji je na neki način reciklirao staru odeću, Dries svoje kreacije bazira upravo na interesantnim i posve različitim detaljima. Kao da uzme dve, tri različite stvari i samo ih prikači zajedno... a moÅŸda to i radi.


     Isti takav osećaj imate i kada pogledate njegove neobične izloge koji predstavljaju jednu veliku kreativnu scenu...On vas upravo kroz taj vizuelni svet natera da zastanete pred izlogom i stvorite svoju priču o devojci koja je u klasičnoj haljini krenula da proÅ¡eta Parizom i samo nekoliko kvartova dalje „naletela“ na mladića u elegantnom a opet neobičnom odelu. 


   Ovo su izlozi koji su Anitu Mei ostavili bez komentara, a vama prepuÅ¡tamo da uÅŸivate u fotografijama i zamislite sebe ispred jednog...






Sve fotografije su preuzete sa interneta!
(all photos are taken from the web)

You May Also Like

0 comments